Om klubben

Rudersdal Badminton
 

Rudersdal Badminton er en selvstændig badmintonklub, der har til formål at fremme udøvelsen af badminton og social samvær i Rudersdal Kommune.

Rudersdal Badminton er resultatet af en fusion mellem SNIK Badminton og Vedbæk Badminton, fusionen skete d. 1. januar 2014.

Klubben medlem af Dansk Badminton Forbund (DBF) under Dansk Idrætsforbund (DIF) og De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI).

Klubben er medlem af Brugerbestyrelsen Rundforbi .

Rudersdal Badminton består for tiden af en ungdomsafdeling, senior- og motionistafdeling. Vi har i alt ca. 430 medlemmer, fordelt med ca. 175 i ungdomsafdelingen og 255 i senior- og motionistafdelingen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SNIK Badminton har eksisteret siden 1964 og havde sin storhedstid i 70´erne med Svend Pri i spidsen for holdet.
 
Efter en omskiftelig tilværelse har klubben de senere år satset meget på ungdommen, og er nu igen på rette kurs med en
spændende ungdomsafdeling, som præsterer fornemme resultater i M- og A-række såvel som alle andre rækker. Men vi har
plads til alle lige fra nybegyndere til mere øvede og de rutinerede, hvor hver enkelt efter styrke bliver placeret på hold med ligedannede. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Vedbæk Badmintonklub har eksisteret siden 1981 og har gennem årene fokuseret på det sociale samvær krydret med en masse badminton. Klubbens seniorer har deltaget i mange åbne turneringer og ofte taget en hel del præmier med hjem.
Gennem de sidste par år har klubben haft et Veteran +40 hold i hhv. A - og mesterrækken og et motionisthold i DGI's elitemesterrække. 

 
Hilsen

Bestyrelsen